Transportsegling

IMG_0247IMG_0186IMG_0484båt hemsidaSkall din båt förflyttas kortare eller längre sträckor?


Ibland vill familjen se andra vatten än det som finns runt hemmahamnen på semester. Då kan vi transportsegla båten till den destination där du och din familj vill vara. Semestern är ibland för kort för att hinna både fram och tillbaka, och samtidigt uppleva pärlorna i andra vatten. Eller, har du köpt en ny båt, eller sålt och vill ha den transporterad till sin nya hemmahamn kan vi ombesörja även detta.

Vi är båda erfarna seglare med tidigare uppdrag som transportseglare från både Tyska och Franska varv, där vi transportseglat båtar till sina nya ägare i både Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi har även erfarenhet från transportseglingar över  Medelhavet och Atlanten. Självklart är vi båda utbildade inom sjöfarten med fartygsbefäl klass VIII.


För dig som båtmäklare.Här har ni möjlighet att få de båtar ni säljer, transporterade till sina nya ägare på ett sätt som ni som mäklare kan stå för i er relation med era kunder. Vi utför alla transportseglingar på ett proffsigt och ansvarstagande sätt och påkläder oss er roll som säljare av båten i våra kontakter med den nya ägaren. Tveka inte att kontakta oss för mer information om detta på info@marintekniksyd.se