Vinterförvaring

IMG_0106Masten2bild kopia 2IMG_0130IMG_0171

 


När hösten kommer och du har gjort din sista segling för säsongen är det inte så kul att vara båtägare längre. Då återstår bara den tråkiga delen av båtägandet. Båten skall mastas av, lyftas, vinterkoncerveras och tvättas, alla system skall gås igenom för att klara en lång och kall vinter. Nu slipper du det!

Ett fullserviceavtal med Marinteknik Syd behöver du inte bry dig ett dugg om båten förrän det är tid att kasta loss för en ny säsong. Vi tar helt enkelt hand om allt. Inte nog med att vi tar allt det tråkiga arbetet. Vi har dessutom veckovis tillsyn av din båt och är alltid på plats för att hålla koll på båten om och när vinterstormarna slår till.

När våren kommer gör vi allt förarbete. Servar motor, rekondar båten, ser över rigg och alla system, sjösätter, riggar och gör båten klar för en ny äventyrsfylld säsong.

Om du väljer att göra en del av arbetet själv, och överlåta vissa utvalda delar till oss, gör vi även det. Du kan läsa mer om tjänster och priser under flikarna Segelbåt / Motorbåt för mer information.

Allt är bäddat och klart för dig att njuta fullt ut igen!
                                                                                                                                        Prislista segelbåtar                        Prislista Motorbåtar

                                                                                                                                        Fullserviceavtal segelbåtar        Fullserviceavtal motorbåtar

 

Gammal båt blir som ny!

Sol och saltvatten tär mycket på vår båtar. Håller man inte efter sitt skrov och sin överbyggnad kan den lätt bli missfärgad och mista sin glans.

Med våra metoder kan vi få nästan alla båtar tillbaka till sin ursprungliga lyster. Det gäller även om du fått repor i skrovet.

Spegelbilden nedan är från ett blått skrov som var både repigt och matt av sol och saltvatten.

Före    Före och efter…    Efter

14                                          15